Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Χάρτης Πλοήγησης


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες για τις καθημερινές δραστηριότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Μπορείτε, επίσης, να έχετε πρόσβαση με χρονολογική σειρά σε όλα τα κείμενα και ομιλίες του Προέδρου Αναστασιάδη από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ανατρέχοντας στην ένδειξη «Αρχείο» κάτω από τον τίτλο «ομιλίες/δηλώσεις Προέδρου».

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πληροφορίες για το εν γένει κυβερνητικό έργο, τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω, τον Επίτροπο Προεδρίας, το Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, το οργανόγραμμα της Προεδρίας με τις υπηρεσίες και τα γραφεία στενών συνεργατών του Προέδρου που στεγάζονται στους χώρους του Προεδρικού Μεγάρου. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για το Σύνταγμα, τα Σύμβολα του Κράτους, την Εθιμοταξία και τις Τιμητικές Διακρίσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με τη λειτουργία και την ιστορία της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας .

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να ξεναγηθείτε ψηφιακά στους χώρους του Προεδρικού Μεγάρου καθώς και να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό από σημαντικές δραστηριότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επιπρόσθετα, η ιστοσελίδα σας παρέχει τη δυνατότητα να έχετε απ’ ευθείας επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Γραφείο του Προέδρου Αναστασιάδη.

Σε σχέση με τη δομή της ιστοσελίδας, αυτή χωρίζεται γλωσσικά σε τρία μέρη, Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά. Η ιστοσελίδα στα Ελληνικά περιλαμβάνει μεγαλύτερη σε έκταση πληροφόρηση χωρίς, ωστόσο, να στερούνται της απαραίτητης ενημέρωσης οι ιστοσελίδες στα Τουρκικά και Αγγλικά.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ
bullet Βιογραφικό Σημείωμα
bullet Πρόγραμμα ΠροέδρουΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
bullet Πρώτη Κυρία
bullet Βιογραφικό ΣημείωμαΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
bullet Δραστηριότητες
bullet Ομιλίες / ΔηλώσειςΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
bullet Οργανόγραμμα Προεδρίας
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗbullet Αρμοδιότητες Γραφείων
bullet Σύνθεση Υπουργικού Συμβουλίουbullet Προεδρική Φρουρά
ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
bullet Σημαία
bullet Έμβλημα

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣΕΘΙΜΟΤΑΞΙΑ
bullet Βιογραφικό Σημείωμα
bullet ΔηλώσειςΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
bullet ΟμιλίεςΠαρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση