Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας

O Πρόεδρος ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον

09/06/2017

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον με συνάντηση που είχε στις 7μμ (ώρα Κύπρου) με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της δεξαμενής σκέψης AIPAC κ. Howard Kor. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στις ΗΠΑ κ. Λεωνίδας Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

συνέχεια...

Ο Πρόεδρος συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

09/06/2017

Την απόλυτη ικανοποίηση του για τη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μάικ Πενς εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μάικ Πενς, στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον. Στη συνάντηση, η οποία διήρκησε σχεδόν μια ώρα, παρόντες ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ουάσιγκτον κ. Λεωνίδας Παντελίδης.

συνέχεια...

O Πρόεδρος μίλησε στη δεξαμενή σκέψης German Marshall Fund

07/06/2017

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, καθώς και ζητήματα που αφορούν την Ενέργεια ήταν μεταξύ των θεμάτων στα οποία αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, κατά την εκδήλωση της δεξαμενής σκέψης German Marshall Fund , στην Ουάσινγκτον, με θέμα τις προκλήσεις και τις προοπτικές στην Ανατολική Μεσόγειο. Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι η Κύπρος διαδραματίζει ενεργό ρόλο στις διεθνείς προσπάθειες για καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ανάμεσα σε άλλα με τη συμμετοχή της σε διάφορα φόρα προς τον σκοπό αυτό, ενώ παρέχει διευκολύνσεις για υποστηρικτικές υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

συνέχεια...Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση